Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του dirfys.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας

Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022

ΧΟΡΗΓΙΑ σε αποφοίτους Γυμνασίου ΣΤΕΝΗΣ .....

               240 F 267115529 AyranF2g9EFyGzz4MTHWJzCOv9VOyyOy

ΔΕΛΤΙΟ                    

 

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                           ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

 

Καθώς η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται από μία πρωτοφανή υγειονομική και οικονομική κρίση, η Εταιρεία «ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ» στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, θεσπίζει μία σειρά βραβείων-χορηγιών προς τις νέες και τους νέους που διακρίνονται στις σπουδές τους.

Τα βραβεία απονέμονται σε μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι ορμώμενοι από την Εύβοια και ειδικά από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και τα σχολεία που αναφέρονται παρακάτω, διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, ή εισάγονται σε συγκεκριμένα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Θα έχουν  τη μορφή οικονομικής και υλικής ενίσχυσης, η απονομή τους θα γίνεται σε ετήσια βάση  τον μήνα Οκτώβριο.

Η επιβράβευση της μείζονος προσπάθειας την οποία καταβάλλουν οι μαθητές και οι φοιτητές που καταφέρνουν να αριστεύσουν, αποτελεί υποχρέωση όλων μας.

Ως ελάχιστη συνεισφορά της Εταιρείας στο μεγάλο κοινό όραμα για καλύτερη Παιδεία στην πατρίδα μας, θεσμοθετούμε ως Εταιρεία αλλά και ως άνθρωποι, τα βραβεία που ακολουθούν και ευχόμαστε Καλή Πρόοδο σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας.

 1. ΧΟΡΗΓΙΑ σε αποφοίτους Γυμνασίου ΣΤΕΝΗΣ , κατοίκους Τ.Κ. Στενής,  Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, βάσει βαθμολογίας απολυτηρίου Γ’ Τάξεως Γυμνασίου:
 • 1ος ένα προσωπικό υπολογιστή.
 • 2ος ένα προσωπικό υπολογιστή .
 • 3ος ένα προσωπικό υπολογιστή .

 

 

 1. ΧΟΡΗΓΙΑ σε αποφοίτους Λυκείου Νέας Αρτάκης, Χαλκίδος και Ψαχνών, κατοίκους Τ.Κ. Στενής, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, και  ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ, βάσει βαθμολογίας εισαγωγής :
 • 1Ος Χορηγία εφάπαξ 700 ευρώ,
 • 2ος Χορηγία εφάπαξ 500 ευρώ
 • 3ος Χορηγία εφάπαξ 300 ευρώ.

 

 1. ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΜΠ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ», στους εισαχθέντες σε οποιαδήποτε σχολή του  Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, κατοίκους Τ.Κ Στενής, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Συνολικού Ύψους: 2.000  ευρώ.

Το συγκεκριμένο βραβείο θεσπίζεται στη μνήμη του αειμνήστου Αθανασίου Β. Βασιλείου, Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ 1942, πρώτου ιστορικά εκ Στενής ορμώμενου Πολιτικού Μηχανικού

 

 1. ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ, σε κάτοικο, Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, υφιστάμενο εν ενεργεία φοιτητή ή φοιτήτρια , οι   οποίοι αριστεύουν στην σχολή τους

 

 • Ύψος χορηγίας: 2.000 ευρώ.

 

Το συγκεκριμένο βραβείο αφορά  ένα, εν ενεργεία φοιτητή η φοιτήτρια ΑΕΙ  ή Μεταπτυχιακού τμήματος  αυτού,  οποίος-α, με την έως τώρα ακαδημαϊκή του παρουσία δικαιολογεί την παραλαβή αυτού.

Η επιλογή του-της  «Αρίστου»  θα αποφασισθεί από τους κάτωθι, ( αξιολογώντας τα δεδομένα των υποψηφίων)  οι οποίοι μας τιμούν με την αρωγή τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Βασιλείου Αθανάσιος  Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας

Λεοντάρης Γεώργιος , Πολιτικός Μηχανικός

Μαυρικάκη Μαρία, Οικονομολόγος –Συγγραφέας

Σαλής Ιωάννης , Οικονομολόγος

Σπύρου Γεώργιος , Δικηγόρος –Επιχειρηματίας

                                                                    Στενή Ευβοίας, 27/4/2020

           

                                         ΔΙΡΦΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

                                                           Βασίλειος Αθ. Βασιλείου

Email :info@dirfis.gr

Τηλ.2221055033